was successfully added to your cart.

Winkelmand

bloggratis tipsvlog

Zo volg je nog meer je gevoel (met video)

By december 31, 2020 No Comments
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

We zeggen het graag als mama: “ik volg mijn gevoel daarin”.

We weten dat dat werkt. Maar je gevoel volgen is niet altijd makkelijk. Soms durf je niet. Soms verwar je je gevoel met iets anders, zoals wanneer je iets niet doet omdat je bang bent. Dat is niet je gevoel volgen, dat is gewoon bang zijn. Of wanneer je je gevoel even volgt, maar dan oordelen van anderen over je heen krijgt, terwijl je net zo hard hunkert naar iemand die je zegt dat het oké is, om je gevoel te volgen. Dat is ook een belangrijke die ons tegenhoudt om ons gevoel te volgen en te blijven volgen, ook wanneer anderen ons niet snappen.

Zo is je gevoel volgen om die en nog zoveel meer redenen, heel erg moeilijk. Of het lijkt moeilijk, omdat je niet weet hoe je het kan leren.

En daarom wil ik graag met jou een moment delen in mijn leven dat heel belangrijk was voor mij om te leren dat ik mijn gevoel echt wel kan en mag volgen. Als illustratie, want ik weet dat jij ook van die momenten hebt gehad al in je leven. Dat het me zoveel mooie dingen al heeft gebracht intussen.

Ik kan je al verklappen  dat het niets met opvoeden te maken heeft. En ik had het makkelijk kunnen negeren, vergeten als zijnde een klein dingetje.

Maar van kleine dingetjes leren we vaak het meest. Kleine dingetjes zijn lieve reminders, aan lessen die we nog mogen leren. En ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik leer liever van kleine, lieve reminders, dan van grote ongelukken of tegenslagen, zoals een burn-out….

Wanneer je de les kan zien in de kleine dingen leer je, zodat je ook de moeilijkere dingen kan. Veel meer op een “oh dit gaat vanzelf manier”. Zoals leren dat één plus één twee is, voor je met algebra begint. Magische dingen gebeuren, wanneer je je ogen opent, en kleine dingen kan zien als belangrijke leermomenten.

Laat me je inspireren door mijn verhaal, dat meer met chocola dan met opvoeden te maken heeft … zodat je het kan gebruiken, meenemen, en toepassen in je eigen leven, voor je eigen situaties. Zodat je kan leren met gratie, genot, gemak en vooral met heel veel plezier.

Je krijgt in de video ook een heel concrete tip die jou gaat helpen om nog meer je gevoel te volgen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.