was successfully added to your cart.
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Omdat anderen beter kunnen vertellen dan ik welke effecten begeleiding voor de opvoeding van je kind kan hebben… Zowel op je kind als op jou, als op je omgeving. Bedankt iedereen voor jullie oprechte, warme getuigenissen!

Sessies + platform (begeleiding op maat)

Nooit gedacht dit te kunnen bereiken op zo’n korte tijd!

Annie

Vóór mijn partner en ik aan het ouderschap begonnen, hadden we, naïef als we waren, een aantal idealen in ons hoofd. Eén van die idealen was: “wij gaan ons kind alles leren eten”. Wijzelf koken én eten heel graag en vinden het dan ook belangrijk om gevarieerd en gezond eten op tafel te zetten. Dus zou ons kind logischerwijs alles leren eten.

Dat viel even anders uit, het ouderschap blijkt net iets uitdagender te zijn dan we vooraf dachten. Vanaf de eerste kennismaking met vaste voeding bleek al dat onze zoon geen gemakkelijke eter was. Vooral de overgang van vloeibaar naar vast verliep problematisch.  In het begin bleven we rustig onder het feit dat hij geen stukjes wilde eten. “Het zou wel komen” zei iedereen ons, “geef het maar wat tijd”. Maar wanneer onze peuter van 1,5 jaar nog steeds geen fruit en groenten in stukjesvorm wilde eten en bij uitbreiding zelfs geen warme maaltijd, begon het stressgehalte aan tafel steeds meer toe te nemen. We werden er dagelijks meermaals mee geconfronteerd dus loslaten en afwachten, was moeilijk. Op een hoogtepunt van het weigeren van eten, hebben we Helga gecontacteerd.

Ik kon er terecht met al mijn onzekerheden en schuldgevoelens omtrent zijn eetproblemen. Ze heeft ons een concreet actieplan aangereikt om het stressgehalte aan tafel te reduceren, honger uit te sluiten en het proces van ‘leren eten’ te ontdekken naast de tafel.

1,5 maand later kan ik zeggen dat we al grote stappen hebben gezet. Onze zoon vindt het weer leuk om samen aan tafel te zitten nu de rust is teruggekeerd. Hij verbaast me door nu wél dingen te proeven die hij 2 maanden geleden zelfs niet zou hebben aangeraakt wanneer het op zijn bord zou liggen (heel evidente voedingswaren zoals ei, een stukje kip, pasta,…). Mijn gevoel van radeloosheid heeft stilaan plaats gemaakt voor vertrouwen dat het zal goed komen. Het is een proces van lange adem maar we hebben samen met Helga een manier gevonden om ermee om te gaan. Nooit gedacht dit te kunnen bereiken op zo’n korte tijd!

community

communicatie & zelfzorg, geleerd in de community

Leen

Ik kreeg een complimentje van mijn man: “de jongens luisteren tegenwoordig zo goed naar jou, je doet iets anders maar ik weet niet wat…”. Ik vertelde hem over “het venster” (een handvat uit de digitale leeromgeving): “dat is ‘het venster’, ik communiceer er nu in”. In het begin stond hij eerder sceptisch ten opzicht van mijn community, maar hij geraakt meer en meer overtuigd. Dit weekend reageerde hij nogal gestresseerd op een van de jongens en ik vroeg hem of hij misschien een weekendje wilde gaan mountainbiken. Hij vroeg zich af waarom ik dat zei en ik zei: “zelfzorg” , ook geleerd in de community!

Community

fijn dat ik mijn zoektocht kan achter laten omdat het fijn is om hier 'gelijken' te vinden!

Mama van Rik en Tuur

De mama van Rik en Tuur schreef:

Ik merk dat veel mama’s met dezelfde gevoelens zitten als ik destijds… alleen had ik nog geen community dus ik google was mijn raadgever 😂 fijn dat ik deze zoektocht kan achter laten omdat het fijn is om hier ‘gelijken’ te vinden… die allemaal het beste voor hebben voor de kinderen en kei veel moeite doen om het gezin staande te houden. Ik merk dat de kleuterfase ben ontgroeid en in ‘transitie’ naar lagere schooltijd zit… ik zal de raad en community zeker nodig hebben 😅❤

Platform (begeleiding op maat)

Lekker slapen zonder slaaptraining!

Liesbeth Vantorre

Ik heb Helga gecontacteerd omdat onze zoon van twee niet de beste slaper is (understatement). Ik vond het moeilijk om een manier te vinden om hem te helpen bij het slapen zonder door te bijten, te laten wenen, aan slaaptraining te gaan doen, maar ook iets anders dan samen slapen te zoeken (want dat werkte voor geen meter bij onze zoon). Slaaptraining en gecontroleerd laten wenen waren nu eenmaal dingen die ik liever niet deed. Nu, na één maand, staan we er alle drie veel beter voor dankzij een paar eenvoudige tips en veel bemoedigende woorden. Zelf ons probleem uitschrijven (op het platform) hielp ook mij om er inzicht in te krijgen. Na een week waren onze nachten al rustiger. Na nog een week kroop hij, als hij weende en me naar boven hoorde komen al zelf weer in zijn bedje en nu, na vier weken, durft hij zelfs eens van 8 tot half 5 slapen . Merkbare vooruitgang zonder dat er dwang aan te pas kwam voor ouders of kind!

Community levenslang

Naast muziekles de beste investering van het afgelopen jaar!

An Crepel

An schreef in de community: “Vandaag moet het er eens uit. Dat ik zo ontzettend blij met de keuze voor de community! Het gevoel altijd ergens terecht te kunnen met alledaagse strubbelingen bij opvoeden. Nog maar enkele maanden en al zoveel ideeën opgedaan. Handvaten zoeken, proberen, zien dat er een uitweg is. Zaken waar manlief niet altijd de tijd voor wil maken, ook al is hij dan blij met de aanpak. Naast muziekles de beste investering van het afgelopen jaar! Dank u Helga en jullie allemaal hier!”

All-in gezinsjaartraining 2017

Ik sta nu in mijn kracht dankzij Helga!

Desie Vrints

Helga, is een super top coach met een warm hart! Ik volg bij haar een jaartraject, een aanrader voor alle mama’s. Zoveel steun, tools, gesprekken die jou als mama helpen om te stralen, en je kinderen volgen mee.

Ik sta nu in mijn kracht dankzij Helga!

Natuurlijk zijn er ups en downs maar er is nu een mooie evenwichtige balans! Helga, jij bent meer dan 5**** sterren waard!

all-in traject op maat

fijn, verhelderend, rust, moed, gesterkt

Jessica

Nu een paar weken zit m’n traject bij jou er op. (jammer genoeg, ik mis het al:)) Het is misschien wat laat maar ik wil je toch nog even bedanken.

Ik heb dat nogal uitgesteld omdat ik even stil wou staan bij het traject, hoe het me heeft verder geholpen en wat je daarin voor mij hebt kunnen betekenen maar ik kom er niet uit:) (ja, ik denk daar gewoon te hard over na:))

Wat ik wel kan zeggen is dat ik het mailverkeer zo wel fijn vond. De dingen opschrijven op zich werkten vaak al verhelderend of brachten wat rust. De altijd zeer begripvolle en afgestemde reactie terug maakte het dan helemaal compleet:). Echt waar. Zo even een andere/ruimere kijk…het helpt om de moed er in te houden en iets nieuw te proberen, het anders te proberen of gewoon door te zetten of me gewoon terug gesterkt te voelen in het pad dat ik/dat we proberen te bewandelen.

Ik merk voor mezelf nog dingen en hindernissen die echt nog wel moeilijk lopen. Daar werk ik bewust aan verder. Daarnaast gaat het met de kids wel beter…ze zijn de laatste maanden heel fel gegroeid. Letterlijk maar ook gewoon in hun doen en laten.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.