was successfully added to your cart.

Winkelmand

bloggratis tips

Zentangelen

By juli 26, 2016 No Comments
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Onlangs hadden we het over burn-out en bore-out in het ouderschap :

Burn-out en / of bore-out?

Want je kan beide hebben. Burn-out en bore-out willen we niet, wat willen we wel?
Idealiter bevind je je hoofdzakelijk in het gedeelte “flow / routine”. Dit betekent “af en toe iets nieuws en spannends, en geregeld een mooie portie routine en rust”.
Je kan jezelf hieraan herinneren door er rond te zentangelen. Zentangelen is een mooi woord voor tekenen met patronen. Je kan de patronen gebruiken om je doel te visualiseren. Ik zentangelde bijvoorbeeld een kronkelende zigzaglijn tussen flow en routine, om mezelf eraan te herinneren dat ik ten eerste tijdig rust mag nemen, en ten tweede dat ik af en toe uit mijn comfortzone mag komen om een uitdaging op te zoeken. En nee, ik kan niet tekenen 😉 maar daar gaat het niet om.
Dus als jou kind of kinderen aan het tekenen zijn dit weekend, zet je er gezellig bij, neem een blad, en laat je gaan! Als de kinderen willen meedoen, fijn, neem een extra groot blad of kleef er een paar aan elkaar. Vertel hen dat als je iets wil, het helpt om er een tekening van te maken en dan daarrond krulletjes, lijntjes, stippen, … te tekenen. Ik ben benieuwd naar jullie resultaat! 🙂

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.