Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Verwen jezelf met iets leuks en helpend

De prijzen zijn voor jou bewust permanent laag gezet. Geen druk voor kortingen en geen wachten op korting. Je kiest wat je wil, wanneer je wil, altijd aan de meest voordelige prijs. De prijs weerspiegelt dus niet de kwaliteit van de cursus, die ligt vele malen hoger.

Online cursussen

De drie cursussen

  • 7 essentiële sleutels voor meer Vreugde
  • Rust
  • Liefdevol grenzen geven

zijn alle drie online cursussen. Dat betekent dat je een reeks “lessen” krijgt (video + tekst) waar je zelf concreet mee aan de slag kan, helemaal op je eigen tempo. Alle cursussen zijn uiterst efficiënt opgebouwd, je krijgt dus geen uren en uren video, maar korte en praktische fragmenten waar je meteen mee aan de slag kan, zodat het volgen van een online cursus een minimum van jouw tijd vraagt en toch helpend is.

Voor meer informatie over een cursus, klik even door op de cursus. Je krijgt telkens minstens één voorbeeldles gratis aangeboden zodat je kan voelen of dit bij je past.

Online begeleiding / feedback in de Vraagbaak

Met de Vraagbaak krijg je toegang tot een apart betalend platform. Je kan hier schriftelijk al je vragen stellen over jouw welzijn als mama of papa en uiteraard ook over opvoeden of over je kind. Ik antwoord uitgebreid en persoonlijk op elke vraag die je stelt. Je mag zoveel vragen stellen als je wil.

Tip

Combineer een cursus met de Vraagbaak en stel me vragen over de praktische toepassing van de cursus.

Bijvoorbeeld wanneer je je kind wil opvoeden zonder straffen en zonder beloningssystemen, en je wil graag feedback bij het omzetten van de theorie naar de praktijk, neem dan de cursus “liefdevol grenzen geven” en combineer met de Vraagbaak.

Of je wil echt graag beter voor jezelf zorgen maar je merkt dat er altijd wel iets tussenkomt of dat je het gevoel hebt dat beter voor jezelf zorgen ten koste gaat van tijd met je kind.  Neem dan “Rust” en de Vraagbaak.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.