was successfully added to your cart.

Winkelmand

gratis tipsvlog

Stilte & helende klanken

By juni 11, 2020 No Comments
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Misschien herken je het. Je zoekt naar meer rust, een moment van stilte voor jezelf en als het moment daar dan eindelijk is, grijp je naar je smartphone of de televisie.

Niks mis mee, als dat is wat jij wil.

Maar als je een alternatief zoekt, nodig ik je uit om naar dit filmpje te luisteren.

Samen zakken we even helemaal de stilte in, zodat we nog meer rust halen uit dat ene, vaak kostbare moment.

En ook, om kinderen succesvol op te voeden zonder straffen en zonder beloningssystemen, is er vaak heling nodig bij de ouder. In één op één begeleiding neem ik dat altijd actief mee, omdat dat in traditionele therapie nog zo vaak ontbreekt, waardoor mensen vast zitten. En in traditionele coaching, is het vaak “de magische tip” die in de kijker gezet wordt. Die ene magische tip of zin die alles moet oplossen, die ervoor moet zorgen dat je kind nu eindelijk eens echt gaat luisteren / meewerken.

Maar zo werkt het niet, en ik weet dat maar al te goed dus geen traditioneel spul voor mij. 😉 Heel vaak is er heling nodig, en heel vaak weten mensen niet hoe ze daar aan moeten beginnen, of, als het toch al eens ervaren werd, voelt het vaak zwaar en moeilijk.

Magische tips zijn ook nodig hé, maar met alleen tips kom je er niet, dat is zeker.

Heling zorgt er actief voor dat je kind je pijn van vroeger (waar je je dus vaak niet eens van bewust bent) minder kan triggeren. Simpelweg omdat er minder van die pijn is, omdat je geheeld bent. Waardoor je minder vaak boos wordt om die kleine dingen, met schuldgevoel achteraf.

Helende klanken zijn een leuke, ontspannende manier om alvast een beetje van die heling in gang te zetten, zonder moeite, zonder pijn, met gratie, genot en gemak.

In dit filmpje gaan we op weg naar rust en van daaruit door naar heling, op een leuke en relaxte manier. Je kind kan gerust meeluisteren overigens, of niet, zoals jij wil (of probeer beide uit).

Let’s play!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.