was successfully added to your cart.

Winkelmand

Het leven is mooi als je je gevoel accepteert!

Celine Tytgadt
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ik heb al verschillende keren gebruik gemaakt van Helga haar kennis/diensten.

Tijdens de eerste coaching heeft ze mij bewust gemaakt van mijn gevoelens, de poort opengezet tussen mijn hoofd en mijn lichaam. Door mijn burn-out was er daar al een barst gekomen maar ik wist niet hoe er mee om te gaan. Door zelf maar een paar vragen en tips heb ik een reuzen stap vooruit gezet.

Het leven is mooi als je je gevoel accepteert!
En zonet de zomerworkshop gevolgd waar ik de tools in handen heb gekregen om de zomer vol vertrouwen tegemoet te gaan. Het wordt plezant met veel familietijd zonder de frustraties. Ik hang direct mijn documentjes op zodat ik het niet kan vergeten 🙂 dank je

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.