Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Op deze pagina…

Kan je een online sessie of een dieptesessie (dan kom je langs) inplannen in de online agenda.

Twijfel je nog of begeleiding iets voor jou is, of ik je wel kan helpen, … neem gerust eerst even contact op voor een vrijblijvende oriëntatie (mail naar hallo – apestaartje – opvoedenopmaat.com).

Draag bij voorkeur voor een online sessie en zeker voor een dieptesessie comfortabele kledij waar je je goed in voelt. Joggingskes zeker welkom. 😉

Tot gauw!

Helga

Corona proof begeleiding

Begeleiding is een combinatie van online sessies, dieptesessies (in real life samenkomen) en berichten op het coachingsplatform. Je kan altijd kiezen voor online sessies en het coachingsplatform, dat is volledig online en dus automatisch coronaproof. Dieptesessies zijn onder de vorm van wandelcoachings momenteel dus we zijn buiten en op 1,5 m afstand van elkaar. Energetisch werk kan prima vanop afstand.

Lichaamswerk is wel met fysiek contact, dat doen we enkel indien nodig, in onderling overleg en wanneer toegestaan door de huidige maatregelen. Het kan dan logisch zijn om een mondmasker te dragen en mijn handen worden uiteraard ontsmet voor en na je lichaamswerk. Dit alles passend binnen de huidig geldende maatregelen.

Het merendeel van de begeleiding is dus online, en / of buiten, in verbinding maar zonder fysiek contact.

Verschillende vormen begeleiding

Omdat iedereen anders is, bied ik graag een waaier van mogelijkheden. We kunnen altijd kijken naar die vorm of die combi die het beste bij je past. Samen bouwen we jouw ideale vorm van begeleiding, die past binnen jouw voorkeuren en beschikbare tijd.

Mogelijkheden in een notedop:

  • online sessie (video-bellen of gewoon bellen)
  • langskomen
  • coachingsplatform
  • ondersteuning in groep op Facebook: laagdrempelig, budgetvriendelijk en altijd beschikbaar

Ik nodig je graag uit om een e-mail te sturen naar hallo – apestaartje – opvoedenopmaat.com voor als je meer informatie wil of eerst behoefte hebt aan een oriënterende babbel.

Wat is een coachingsplatform?

Dat is een beveiligde online omgeving waar we berichten kunnen sturen naar elkaar. Zoals een forum, maar enkel toegankelijk voor jou en mij. Ik ben de enige die jouw berichten kan lezen en jij bent de enige die de mijne kan lezen.

Je krijgt een account met een gebruikersnaam en wachtwoord zodat de berichten beveiligd zijn (wat je niet hebt moesten we bijvoorbeeld e-mailen). Het coachingsplatform geeft ook structuur in de berichten, omdat we verschillende topics kunnen aanmaken voor verschillende onderwerpen.

Een coachingsplatform biedt een gigantische meerwaarde in je begeleiding. Enerzijds omdat het 24/24 toegankelijk is. Als er iets is hoef je niet te wachten tot het tijd is voor je sessie. Je kan dat meteen op het platform schrijven. Ik reageer minstens elke werkdag dus je ontvangt quasi continu begeleiding. Anderzijds is het ook een enorme meerwaarde omdat je door op het platform te schrijven, veel dingen al oplost buiten je sessies. Waardoor de sessies zelf veel waardevoller worden en meer diepgang kunnen krijgen. Het coachingsplatform geeft je met andere woorden een boost die je niet zou ontvangen moest je enkel sessies krijgen.

En als kers op de taart blijft je account altijd toegankelijk, ook als je begeleiding bij mij gedaan is. Je kan dus altijd nog een keertje gaan terugkijken.

Locatie

Opvoeden op maat bevindt zich discreet op nummer 98B (met de grijze garagepoort). Dit is twee huizen verder dan nr 98. Er hangt een “opvoeden op maat” plaat op de brievenbus en een sticker van “partner van huis van het kind” op het raam.

Je mag parkeren op de oprit al dan niet naast ons busje, plaats zat.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.