Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Op deze pagina…

Kan je een online sessie of een dieptesessie inplannen in de online agenda.

Twijfel je nog of begeleiding iets voor jou is, of ik je wel kan helpen, … neem gerust eerst even contact op voor een gratis kennismaking (hallo – apestaartje – opvoedenopmaat.com). Ook als je meer informatie wil over de verschillende vormen van begeleiding (online, in real life, sessie, dieptesessie, platform, …) dan mag je altijd mailen.

Kom je langs voor een dieptesessie, draag dan bij voorkeur soepele, loszittende kledij. Iets waar je je goed in voelt bovenal.

Tot gauw!

Helga

Verschillende vormen begeleiding

Omdat iedereen anders is, bied ik graag een waaier van mogelijkheden. We kunnen altijd kijken naar die vorm of die combi die het beste bij je past. Samen bouwen we jouw ideale vorm van begeleiding, die past binnen jouw voorkeuren en beschikbare tijd.

In een notedop:

  • je kan kiezen voor een online sessie (video-bellen of gewoon bellen)
  • je kan langskomen
  • er is het platform, dat is een beveiligde omgeving waar we geschreven berichten kunnen uitwisselen op een georganiseerde manier, onbeperkt toegankelijk
  • ondersteuning kan ook in een aparte daartoe voorziene groep op Facebook, laagdrempelig, heel budgetvriendelijk en altijd beschikbaar

Stuur een e-mail naar hallo – apestaartje – opvoedenopmaat.com voor meer informatie.

Locatie

Opvoeden op maat bevindt zich discreet op nummer 98B (met de grijze garagepoort). Dit is twee huizen verder dan nr 98. Er hangt een “opvoeden op maat” plaat op de brievenbus en een sticker van “partner van huis van het kind” op het raam.

Je mag parkeren op de oprit al dan niet naast ons busje, plaats zat.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.