Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Op deze pagina vind je de online agenda:

ONLINE AGENDA

Er zijn slotjes voor:

  • een gratis mooie momenten babbel, voor mama’s die meer mooie momenten willen manifesteren in hun leven
  • online sessie
  • dieptesessie (hypnose in real life kan hier ook, verwittig me even van te voren als je een hypnose wil ontvangen)
  • online hypnose sessie

Twijfel je over iets, heb je vragen, … nemen gerust even contact op (mail naar hallo – apestaartje – helgapeeters.com), ik maak tijd voor jou.

Tot gauw!

Helga

Verschillende vormen begeleiding

Omdat iedereen anders is, bied ik graag een waaier van mogelijkheden. We kunnen altijd kijken naar die vorm of die combi die het beste bij je past. Samen bouwen we jouw ideale vorm van begeleiding, die past binnen jouw voorkeuren en beschikbare tijd.

Mogelijkheden in een notedop:

  • online sessie (video-bellen of gewoon bellen)
  • langskomen
  • coachingsplatform (schriftelijke berichten, altijd en overal toegankelijk, snelle feedback)

Ik nodig je graag uit om een e-mail te sturen naar hallo – apestaartje – opvoedenopmaat.com voor als je meer informatie wil of eerst behoefte hebt aan een oriĆ«nterende babbel.

Wat is een coachingsplatform?

Dat is een beveiligde online omgeving waar we berichten kunnen sturen naar elkaar.

Je krijgt een account met een gebruikersnaam en wachtwoord zodat de berichten beveiligd zijn (wat je niet hebt moesten we bijvoorbeeld e-mailen). Het coachingsplatform geeft ook structuur in de berichten, omdat we verschillende topics kunnen aanmaken voor verschillende onderwerpen.

Een coachingsplatform biedt een gigantische meerwaarde in je begeleiding. Enerzijds omdat het 24/24 toegankelijk is. Als er iets is hoef je niet te wachten tot het tijd is voor je sessie. Je kan dat meteen op het platform schrijven. Ik reageer minstens elke werkdag dus je ontvangt quasi continu begeleiding. Anderzijds is het ook een enorme meerwaarde omdat je door op het platform te schrijven, veel dingen al oplost buiten je sessies. Waardoor de sessies zelf veel waardevoller worden en meer diepgang kunnen krijgen. Het coachingsplatform geeft je met andere woorden een boost die je niet zou ontvangen moest je enkel sessies krijgen.

Locatie

Opvoeden op maat bevindt zich discreet op nummer 98B (met de grijze garagepoort). Dit is twee huizen verder dan nr 98. Er hangt een “opvoeden op maat” plaat op de brievenbus en een sticker van “partner van huis van het kind” op het raam.

Je mag parkeren op de oprit al dan niet naast ons busje, plaats zat.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.