was successfully added to your cart.

Winkelmand

bloggratis tips

Ik moet eens dringend de zomer plannen.

By mei 31, 2017 No Comments
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ik moet eens dringend de zomer plannen…

Ik beken, nog steeds niet mijn sterkste kant. Het formulier voor het inschrijven van de kinderen in de opvang is meestal daar nog voor ik bezig ben met vakantie. Dus is het vaak van “oh ja, vakantie!” Wanneer gaan we? Even kijken wanneer de opvang toe is. Ok√©… drie weken, tot zover onze vrijheid om te beslissen wanneer we gaan. Zou ik ze inschrijven in de opvang? Ja, want ik wil /moet zelf graag werken, nee, want ze gaan eigenlijk niet zo graag. Ieder jaar opnieuw leek het kiezen tussen mezelf en hen.

Tot ik ontdekte hoe het ook anders kan. Je hebt namelijk best veel invloed op hoe je leven (en dus ook je zomer) eruit zal zien. Je hebt meer keuzes dan je op het eerste zicht zou denken.

Het begint met weten wat je wil. Ik praat graag met ouders over focus in de opvoeding. Je kan hetzelfde principe toepassen op je zomer. Wat wil ik graag? Wat zijn mijn belangrijkste aandachtspunten? Wat zijn mijn valkuilen? Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik daar niet in trap?

Misschien zijn de juiste vragen vinden nog wel het moeilijkste. Want zodra je ze, al dan niet luidop, kan stellen, komen de antwoorden vaak vanzelf.

Wil jij ook graag meer uit de zomer halen met je kind? Zonder eindeloos te moeten plannen en puzzelen? Dan nodig ik je graag uit op de gratis zomerworkshop op 16 juni. Die gaat door bij mij thuis in Kortenberg, om 21u (na kindjesbedtijd ;-)). Plaatsen zijn beperkt, dus meteen inschrijven!

[mc4wp_form id=”47″]

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.