Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
schermpjes zonder schuld

Schrijf je meteen in of lees verder…

Online workshop “schermpjes zonder schuld”

Schermtijd zal misschien wel altijd een hekel punt blijven, in onze schermmaatschappij. De schermpjes zijn er nu eenmaal, zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, en ze zijn voor veel kinderen (en ouders) zoooooooooooooooooooooo interessant.

Maar teveel is teveel, dat weten we allemaal. Maar hoeveel is nu oké? En waarop moet je allemaal letten, bij het bepalen van jullie ideale schermtijd?

Waar gaan we het precies over hebben?

Schuldgevoel. Veel ouders voelen zich schuldig rond de hoeveelheid tijd dat hun kind achter een scherm doorbrengt. Hoe komt dat, en hoe ga je daarmee om?
Hoe bepaal je nu heel concreet jullie ideale schermtijd?
Mijn kind biedt veel weerstand wanneer het scherm uitmoet. Wat is “normaal”? Wanneer is er meer aan de hand?
Valkuilen en hindernissen waar je best rekening mee houdt… zowel vanuit het standpunt van het kind, als vanuit het standpunt van de ouder
Extra tips om meteen thuis toe te passen
Een antwoord op enkele veel voorkomende vragen
Heel concrete handvaten die je meteen kan toepassen in je dagelijks leven.

Wat krijg je concreet?

online live workshop van een uur en half (vrijdag 15 juni om 10 u), in een gesloten digitale “vergaderzaal”
toegang tot de opname van de live workshop, voor wanneer je er niet bij kan zijn (kijk je toch gewoon lekker op je gemakje nadien)
nog 2 weken toegang tot een platform waar je me jouw individuele vragen kan stellen over de workshop in een beveiligde, overzichtelijke omgeving. Je bent dus helemaal zeker dat je én de opname op je gemak kan bekijken wanneer het jou uitkomt, én dat je alle tijd hebt om nog vragen te stellen (1 op 1 dus, niet in een groep), ook als je er niet bij kan zijn tijdens de live op vrijdag.

Wat geef jij mij in de plaats?

25 € 🙂

Leden van de community krijgen 10 % korting. Leden van de jaartraining krijgen deze workshop gratis aangeboden.

Na inschrijving ontvang je een e-mail met een uitnodiging om te betalen. Pas daarna is je inschrijving definitief en kan je deelnemen aan de workshop.

Ik weet niet of deze workshop nog eens terugkomt. Wanneer de workshop nogmaals gegeven wordt, dan is het aan een duurder tarief. Niet uitstellen dus, wel inschrijven!

Wat is een online workshop?

Net zoals bij een gewone workshop kijk je naar een presentatie, kijk je naar mij die vertelt, en kan en mag je me onderbreken voor vragen. Ik voorzie een uurtje zelf praten, en een half uur voor vragen en concrete toepassingen. Zodat jij na de workshop meteen heel concreet aan de slag kan, vanuit wie jij bent en wat jouw kind nodig heeft. Ideaal voor wanneer jouw kind net altijd iets anders reageert dan “in de boekjes” of wanneer je al veel gelezen hebt over dit thema, maar het op de een of andere manier nooit echt lijkt te werken.

We werken met de digitale vergaderzaal van Zoom. Net voor de workshop start, krijg je een link toegestuurd per e-mail. Je klikt daarop voor toegang tot de workshop. Wanneer het de eerste keer is dat je met Zoom werkt, moet je iets installeren. Dat duurt een paar minuten. Je krijgt de link op tijd om het installatieproces te voltooien voor de workshop start.

Wanneer je deelneemt met een toestel met een camera (laptop of smartphone) dan zou het kunnen, als die camera aanstaat, dat je bij het binnenkomen in de digitale vergaderzaal even in beeld bent. Wanneer je dat niet fijn vind, zet dan je camera uit, of hou even bijvoorbeeld je duim op het oogje van de camera. Sowieso zet ik zelf alle camera’s uit, en reageer je via het chatvenster. Dit om het voor iedereen overzichtelijk te houden.

Nog vragen? Contacteer me even!

hallo@opvoedenopmaat.com

Tot gauw!

Helga

Heb je geen vragen meer? Inschrijven maar!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.