Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Je mag stoppen met zoeken…

Je bent op deze pagina voor een reden. Misschien is er wat aan de hand met je kind. Misschien heb je zelf hulp nodig, als mama. Je wéét al dat er iets scheelt. Je wéét al dat je hierbij hulp wil. Maar hoe zet je die stap? Kon je maar zonder risico de kat uit de boom kijken… gewoon even kennismaken… gratis. Wel, dat kan (lees verder hoe).

Hulp vragen, bij je mama zijn, bij je opvoeden, is verre van evident. Hoe gaat dat, zo begeleiding? Een coach, wat doet die eigenlijk? Gaat het wel klikken? Kan die mij wel helpen? Hoeveel gaat dat kosten?

Misschien wil je wel hulp, maar geloof je er niet in… Geloof je, dat niets of niemand jou kan helpen, dat je toch “alleen maar” meer geduld moet hebben, meer moet loslaten, de fase uitzitten, consequenter zijn…

Auw zeg. Als het zo makkelijk was, dan was je hier toch niet? We leren aan onze kinderen, dat als het niet gaat, het oké is om hulp te vragen. Geef jij jezelf het recht, om om hulp te vragen? Gun jezelf die hulp. Je hoeft dit niet alleen te doen.

Bij een gratis kennismaking, luister ik naar jouw verhaal. En vertel ik, wat ik denk dat ik kan doen. Jij voelt, of dat goed voelt. Jij beslist, wat je volgende stap dan zal zijn. Gratis kennismaken met mij, kan je doen per e-mail, telefonisch, of in een Skype-gesprek. Jij hebt de touwtjes in handen, jij beslist. Zodat jij veilig, en onvoorwaardelijk (zonder voorwaarden) kennis kan maken.

Wat kan je verwachten, van begeleiding bij mij?

– Een luisterend oor en een klankbord
– Een andere kijk op jouw situatie
– Concrete tips waar je meteen mee aan de slag kan
– Tips die goed voelen, omdat ze bij je passen
– Begeleiding waar en wanneer jij wil: langskomen, skypen, bellen, e-mailen, of een combinatie van dat alles
– Continue begeleiding, doordat ik opvolg per e-mail; dus niet meer huppelen van sessie naar sessie, je afvragend waarover je het de vorige sessie ook al weer over had… Zodat je de tips die je kreeg, meteen kan toepassen, feedback geven, bijsturen, … van dag tot dag, tot het beter gaat.

Na begeleiding sta je sterker in je schoenen, vind je opnieuw kracht in jezelf om wat het ook is, aan te pakken, stap voor stap. Je komt er rijker uit, met meer informatie, meer steun, en andere gedachten (mindset), zodat je positiever in het leven kan staan met je kind.

Vele anderen gingen je al voor…

Zoals Desie. Ze schreef “Helga is een super top coach! Een aanrader voor alle mama’s. Ze geeft zoveel steun en tools, zodat jij als mama echt kan stralen. Jouw kinderen volgen mee. Ik sta nu in mijn kracht. Helga, jij bent meer dan 5***** sterren waard.

Desie is te bescheiden. Toen ze bij mij kwam, zag je haar nog amper staan. Zo hard had ze zich weggecijferd voor haar gezin en vele anderen. Na haar jaartraining mocht ik haar uitwuiven, helemaal in haar kracht als mama én als vrouw. Ze startte zelfs een hele nieuwe carrière op! Waw.

Of zoals Marijke. Zij vertelde me: “ik heb meer aan één sessie met jou dan aan vijf jaar psycholoog”.

En dat hoor ik vaak. Ik ben dan wel eens boos op “de psychologen” 😉 maar dat helpt natuurlijk niet.

Of zoals Dorien. “Sinds onze sessie, heeft ons dochtertje geen noemenswaardige driftbuien meer gehad…”.

Ik geef toe dat ik daar zelf heel aangenaam door was verrast. Want die driftbuien waren echt niet niks. Opgelost met één sessie! Soms heb je maar dat éne inzicht nodig dat precies het juiste is, en een stappenplannetje op papier om het aan te pakken. Dat is wat Dorien en haar man kregen.

Of zoals Mieke. “Al na twee weken in de community merkte ik een opvallend verschil in de emoties van mijn dochter”.

Ik heb Mieke niet eens “in het echt” gezien…

Ben jij er ook klaar voor?

Ben jij klaar om te stoppen met zoeken? Ben je klaar om jezelf en je kind te geven wat nodig is? Ben je klaar, om te stoppen met zuchten en klagen, en om écht dingen te gaan veranderen?

Stuur dan een e-mail naar hallo@opvoedenopmaat.com of een sms naar +32 472 40 33 25. Niet bellen want ik heb meestal geen tijd om op te nemen… Mailen of smssen en dan maak ik graag tijd voor jou.

stuur-bericht
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.