Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Delen op Facebook met de knop hierboven!

Download meer heerlijke rust!

Als moeder en ondernemer weet ik hoe moeilijk het kan zijn om dat sprankeltje rust te vinden in de dag. Maar ik heb geleerd hoe het kan (met veel vallen en opstaan).

Rust vinden doe je met je hoofd, met je lijf en met je energieveld. Je weet wel, dat “aanvoelen”, dat “buikgevoel”, dat “instinkt” dat rondom je heen lijkt te hangen. Iets dat deel uitmaakt van jou, maar dat niet je hoofd is en ook niet je lijf.

Met deze korte video – reeks download je instant meer rust. Alleen maar door te luisteren en mee te doen.

Rust ontvangen kan wel degelijk eenvoudig zijn.

Na deze reeks ontvang je nog inspirerende e-mails over opvoeden en persoonlijke ontwikkeling. Je kan je altijd heel eenvoudig uitschrijven, ik spam niet en zal nooit je gegevens doorgeven.

Voor wie is dit?

Bovenal, voor moeders! Voor alle moeders.

Voor moeders die meer rust verlangen in hun leven.

Voor moeders die alles willen geven voor hun kind, maar soms vaststellen dat dat niet zo goed lukt als ze zouden willen.

Voor moeders die graag een beetje liever zouden willen zijn voor zichzelf.

Voor moeders die weinig tijd hebben.

Voor moeders die veel balletjes in te lucht te houden hebben.

Voor moeders die ervoor kiezen om bewust in het leven te staan, voor zichzelf en voor hun kind.

Voor moeders die graag meer uit het leven willen halen, ook en vooral diegenen die nog geloven dat dat niet kan.

Voor moeders die bereid zijn om te kijken naar mogelijkheden, in plaats van vast te zitten in belemmerende overtuigingen en een slachtofferpositie.

Voor dappere moeders, die niet bang zijn om af te stappen van de platgelopen paadjes in opvoedland (laat maar huilen, negeer dat gewoon, …)

Voor moeders, die bewust kiezen voor hun eigen pad, simpelweg omdat dat beter voelt.

Voor moeders van kinderen van alle leeftijden.

Wie ben ik?

Wie ben ik, om te denken dat ik je dit alles mag schenken? Wie ben ik, om te geloven dat dit écht waardevol is voor jou?

Wel …

ik ben in de eerste plaats een mama. Net zoals jij. Ik ben een mama voor twee energieke, turbulente jongens van 10 en 8. En ik schenk je dit vanuit mijn hart ❤️, van een mama, voor een mama. Gewoon omdat ik je dit gun.

Daarnaast ben ik ook coach, en begeleid ik al een stuk of 10 jaar mama’s in hun persoonlijke ontwikkeling en in de opvoeding van hun kinderen, voor hen die openstaan voor een aanpak zonder straffen en zonder beloningssystemen. Voor hen die bereid zijn om naar zichzelf te kijken. Want kinderen spiegelen zo mooi hé…

Als geboren heler faciliteer ik al inzichten bij anderen van nog voor ik me herinner, mijn eerste herinnering aan “anderen helpen” gaat terug naar mijn 18e levensjaar. Het hoort bij mijn leven en het is er altijd al geweest. Het is mijn roeping, mijn missie, mijn passie, mijn talent en ik doe het moeiteloos. In 2016 begon ik voor mezelf als zelfstandige in hoofdberoep. En mag ik mijn dagen vullen met datgene wat ik het allerliefste doe in de hele wereld, en dat is er zijn voor anderen. Ook voor jou, als ik mag. ?

Wat anderen al vertelden (maar een greep uit de vele reacties):

Dana: “jouw gratis challenges versterken mij in mijn moederschap”

Lies: “een schot in de roos, dankje Helga”

Leen: “alleen al door jou te kennen ga ik anders met mijn kinderen om”

Katrien: “bedankt! Dat ga ik proberen bij mijn oudste!”

Katrijn: “ik ben blij dat ik dit hier kan delen en inzichten opdoen, maar ook steun vind voor wat mijn intuïtie me vertelt”

Lies: “het borrelt en het bubbelt, merci!”

Kristine: “de kinderen mogen niet meer of minder maar we staan veel positiever in het leven… ik kreeg bevestiging en de puntjes op de i”

Illona: “alweer nuttige tips, dank je”

Claire: “dank je voor de super tip, ik kijk uit naar het vervolg!”

Sofie: “alweer boenk erop”

Hanna: Ik volgde de gratis challenge ‘constructief omgaan met boosheid’ van Helga Peeters. De 5 stappen werden opgesplitst, elke dag besproken. Wat ik hier vooral heel waardevol vond waren de handvaten die aangereikt werden. Het stappenplan geeft mij echt een houvast in die momenten van boosheid en verdriet bij je kind. Dit telkens zien als een groeikans om met je kind aan de slag te gaan geeft mij al een heel andere gevoel (van ohnee… naar ok we doen hier iets mee). Na heel wat lectuur gelezen te hebben, heb ik hiermee eindelijk iets gevonden wat ik in de praktijk ook kan omzetten!
Voor mij was deze gratis challenge echt een enorme meerwaarde !!!

Eline: Ik heb nog niet veel video’s gezien, maar de rust die je uitstraalt geeft me een rustig gevoel.

Nele: ik vond het verrassend leuk en zeer zinvol!

Ellen: heftig, intens en zooooooooo mooi!

Regina: Dit is geweldig. Bij deze video kom ik volledig tot rust. Kom ik helemaal tot mezelf. Deze gratis challenge (“rust”) werkt gewoon echt. Ik voel dat ik weer veel meer ‘mezelf’ kan zijn. Minder emotionele uitbarstingen. Niet evident met een peuter en kleuter in huis!

Download meer heerlijke rust!

Na deze reeks ontvang je nog inspirerende e-mails over opvoeden en persoonlijke ontwikkeling. Je kan je altijd heel eenvoudig uitschrijven, ik spam niet en zal nooit je gegevens doorgeven.

Neem even tijd om te delen, dankjewel!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.