Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Delen op Facebook met de knop hierboven!

10 gratis mindblowing tips die je leven gaan veranderen!

Dankjewel voor je interesse in de gratis tips over anders opvoeden! Waar mag ik ze naartoe sturen? Graag je beste spam-proof e-mailadres, en daaronder je voornaam, zodat ik je netjes kan aanspreken.

Na deze reeks ontvang je nog meer inspirerende e-mails over opvoeden en persoonlijke ontwikkeling. Je kan je altijd heel eenvoudig uitschrijven, ik spam niet en zal nooit je gegevens doorgeven.

Wat ga je precies krijgen?

Je krijgt 5 e-mails met telkens 2 tips. Soms een filmpje, soms een tekst. Voor elk wat wils.

Helemaal voor jou om te bekijken wanneer het je uitkomt. Je hoeft niet alles te kijken. Vertrouw erop dat je precies zal zien en onthouden wat voor jou nu op dit moment belangrijk is.

Om je een idee te geven, we gaan het hebben over:

  • je geduld verliezen omdat je moe bent of boos, hoe kan het anders?
  • de drie elementen van geduld (hoe werkt dat precies, geduld?)
  • “ik heb geen tijd”: herkenbaar?
  • je krijgt een concrete oefening om te doen wanneer je je overweldigd voelt (en nee het is niet diep ademhalen)
  • “het is zo moeilijk”, hoe kan je dat anders bekijken?
  • een time management truc ideaal voor drukbezette ouders
  • een mindblowing filmpje over burn-out, voor iedereen die zich wel eens moe of heel moe voelt, voor iedereen in burn-out of met een dreigende burn-out of herstellende van een burn-out, …
  • schuld en schaamte (voor wanneer je nog gelooft dat je gewoon nog een beetje beter je best moet doen / je herpakken / eens goed slapen / …)
  • anders omgaan met oordelen van anderen

Wanneer je dit alles bekijkt of zelfs maar een stukje ervan, garandeer ik je dat je anders in het leven gaat staan in verband met veel dingen die met opvoeden te maken hebben. De tips die je krijgt zijn niet alleen verrijkend in de opvoeding van je kind, maar ook verrijkend voor jou als mama of papa. Deze tips kunnen een impact hebben op je hele manier van leven, omdat ze je manier van denken kunnen en zullen veranderen.

Relaxed.

Moeiteloos.

Voor wie is dit?

Voor ouders die …

… ervoor kiezen om hun kind op te voeden met zo weinig mogelijk straffen en zinloze beloningssystemen (stickertjes kleven)

… kiezen voor logische gevolgen, intrinsieke motivatie en liefdevol leiderschap

… bereid zijn om in de spiegel te kijken en met zichzelf aan de slag te gaan, om meer te halen uit het leven (met hun kind)

… wakker geschud willen worden op een liefdevolle, positieve en ondersteunende manier

… bereid zijn om te kijken naar mogelijkheden, in plaats van vast te zitten in belemmerende overtuigingen en een slachtofferpositie

… die niet bang zijn om af te stappen van de platgelopen paadjes in opvoedland (laat maar huilen, negeer dat gewoon, …)

… bewust kiezen voor hun eigen pad, simpelweg omdat dat beter voelt

Herken jij jezelf hierin?

Opvoeden is soms wel eens een opdracht. Je wou graag dat het kon met meer liefde, zonder boos worden en met eindeloos geduld. Je voelt je wel eens alleen, onzeker of angstig.

Misschien ben je het allemaal soms wel eens een beetje beu, of ben je gewoon heel erg moe van al die inspanningen om je kind op te voeden zonder straf.

Misschien wil je gewoon je opvoedskills een positieve, liefdevolle boost geven. Niet omdat dat van jou een betere ouder maakt, maar simpelweg omdat je er zin in hebt, of altijd wel bereid bent om nieuwe horizonten te verkennen.

Wat anderen al vertelden (maar een greep uit de vele reacties):

Dana: “jouw challenges versterken mij in mijn moederschap”

Lies: “een schot in de roos, dankje Helga”

Leen: “alleen al door jou te kennen ga ik anders met mijn kinderen om”

Katrien: “bedankt! Dat ga ik proberen bij mijn oudste!”

Katrijn: “ik ben blij dat ik dit hier kan delen en inzichten opdoen, maar ook steun vind voor wat mijn intuïtie me vertelt”

Lies: “het borrelt en het bubbelt, merci!”

Kristine: “ze mogen niet meer of minder maar we staan veel positiever in het leven… ik kreeg bevestiging en de puntjes op de i”

Hanna: “na heel wat lectuur gelezen te hebben, heb ik hiermee eindelijk iets gevonden wat ik écht in de praktijk kan omzetten”

Illona: “alweer nuttige tips, dank je”

Claire: “dank je voor de super tip, ik kijk uit naar het vervolg!”

Sofie: “alweer boenk erop”

10 gratis mindblowing tips die je leven gaan veranderen!

Helemaal gratis voor jou. Laat me weten waar ik deze tips naartoe mag sturen. Graag je beste spam-proof e-mailadres, en daaronder je voornaam, zodat ik je netjes kan aanspreken.

Na deze reeks ontvang je nog meer inspirerende e-mails over opvoeden en persoonlijke ontwikkeling. Je kan je altijd heel eenvoudig uitschrijven, ik spam niet en zal nooit je gegevens doorgeven.

Bedankt om te delen!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.