was successfully added to your cart.

Winkelmand

fijn, verhelderend, rust, moed, gesterkt

Jessica
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nu een paar weken zit m’n traject bij jou er op. (jammer genoeg, ik mis het al:)) Het is misschien wat laat maar ik wil je toch nog even bedanken.

Ik heb dat nogal uitgesteld omdat ik even stil wou staan bij het traject, hoe het me heeft verder geholpen en wat je daarin voor mij hebt kunnen betekenen maar ik kom er niet uit:) (ja, ik denk daar gewoon te hard over na:))

Wat ik wel kan zeggen is dat ik het mailverkeer zo wel fijn vond. De dingen opschrijven op zich werkten vaak al verhelderend of brachten wat rust. De altijd zeer begripvolle en afgestemde reactie terug maakte het dan helemaal compleet:). Echt waar. Zo even een andere/ruimere kijk…het helpt om de moed er in te houden en iets nieuw te proberen, het anders te proberen of gewoon door te zetten of me gewoon terug gesterkt te voelen in het pad dat ik/dat we proberen te bewandelen.

Ik merk voor mezelf nog dingen en hindernissen┬ádie echt nog wel moeilijk lopen. Daar werk ik bewust aan verder. Daarnaast gaat het met de kids wel beter…ze zijn de laatste maanden heel fel gegroeid. Letterlijk maar ook gewoon in hun doen en laten.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.