was successfully added to your cart.

Winkelmand

bloggratis tips

een puinhoop (je)

By september 10, 2016 No Comments
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ken je dat?

De kinderen zijn buiten aan het spelen. Jij bent even weggeslopen om een afwasje te doen. Je hoort ze lekker spelen in de zandbak. Je denkt “oh, die zijn lekker aan het spelen…” en je gaat even zitten. Mmmmm, heerlijk, die rust. Gewoon even lekker zitten, voor het eerst die dag / week.

Je hoort de kraan lopen buiten. Je denkt “oke, ze nemen een beetje water, tja, dat mag wel hé”. En je luistert of de kraan weer toe gaat. Check. Hehe. Lekker nog even zitten. Je hoort weer de kraan. Hmmm, daar komt precies toch veel water uit, maar oké, de kraan gaat weer toe. En dat “spelletje” herhaalt zich een poosje. Je wéét dat je eigenlijk beter misschien toch een keertje zou gaan kijken… maar je zit net zo lekker! En ze amuseren zich, hoe erg kan het zijn?

Je weet intussen al dat je hoogstwaarschijnlijk een smeerboel gaat mogen opruimen, maar ja, dat doe je dan toch lekker samen?

Wat zou jij doen? Lekker blijven zitten en de smeerboel erbij nemen, of toch gaan kijken (en hoogstwaarschijnlijk de pret bederven)?

Ik koos voor genieten. En lekker blijven zitten. 🙂

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.