was successfully added to your cart.

Winkelmand

bloggratis tips

deze morgen had ik mezelf bijna liggen

By juli 26, 2016 No Comments
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Deze morgen had ik mezelf bijna liggen.

Ik lag in de zetel te genieten van mijn ontbijt. De kinderen idem. Ik had onder andere geroosterd brood gemaakt met “boter” (plantaardig alternatief). En ik hoor “mama, ik wil méér boter”. En ik hoor mezelf antwoorden (zo één van die automatische antwoorden) “daar is toch echt genoeg boter op hoor, die is gesmolten dus je ziet dat niet”.

So far so good.

Hoewel… ik zie nog steeds een boos kindergezicht. “Ik wil méér boter!”. “Ja, dat begrijp ik (joepi, begrip al gevonden), en ik vind toch dat er genoeg boter op is”.

En toen had ik het door. Wat is hier aan de hand? Ik had eigenlijk gewoon geen zin om recht te staan en meer boter te gaan halen. Maar dat is niet wat ik zei. Eigenlijk had ik geen bezwaren tegen de boter op zich.

Dus corrigeerde ik mezelf : de boter staat nog op de tafel, het mes ligt ernaast, ga jij er maar een beetje meer boter op doen.

Hèhè. Veel beter zo. Blij kind, blije mama, win-win!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.