was successfully added to your cart.

Winkelmand

communicatie & zelfzorg, geleerd in de community

Leen
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ik kreeg een complimentje van mijn man: “de jongens luisteren tegenwoordig zo goed naar jou, je doet iets anders maar ik weet niet wat…”. Ik vertelde hem over “het venster” (een handvat uit de digitale leeromgeving): “dat is ‘het venster’, ik communiceer er nu in”. In het begin stond hij eerder┬ásceptisch ten opzicht van mijn community, maar hij geraakt meer en meer overtuigd. Dit weekend reageerde hij nogal gestresseerd op een van de jongens en ik vroeg hem of hij misschien een weekendje wilde gaan mountainbiken. Hij vroeg zich af waarom ik dat zei en ik zei: “zelfzorg” , ook geleerd in de community!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.