was successfully added to your cart.

Winkelmand

fijn dat ik mijn zoektocht kan achter laten omdat het fijn is om hier 'gelijken' te vinden!

Mama van Rik en Tuur
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De mama van Rik en Tuur schreef:

Ik merk dat veel mama’s met dezelfde gevoelens zitten als ik destijds… alleen had ik nog geen community dus ik google was mijn raadgever ? fijn dat ik deze zoektocht kan achter laten omdat het fijn is om hier ‘gelijken’ te vinden… die allemaal het beste voor hebben voor de kinderen en kei veel moeite doen om het gezin staande te houden. Ik merk dat de kleuterfase ben ontgroeid en in ‘transitie’ naar lagere schooltijd zit… ik zal de raad en community zeker nodig hebben ?❤

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.