Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Op deze pagina…

Kan je een gratis kennismaking, sessie of dieptesessie inplannen in de online agenda. Tarieven zijn geen geheim, die kan je ook hieronder bekijken.

Een gratis kennismaking is steeds “vanop afstand”, telefonisch of met video-bellen. Mail me gerust je voorkeur door (hallo@opvoedenopmaat.com) meteen na het boeken van je gratis kennismaking.

Meer informatie over een sessie, een dieptesessie, het online platform en ander aanbod, kan je hieronder bekijken.

Tot gauw!

online agenda

Begeleiding op maat (1 op 1)

sessie

Soms wil je gewoon even één op één van gedachten wisselen. Misschien heb je een heel erg dringend probleem of is het gewoon iets dat aansleept en waar je mee aan de slag wil.

Een sessie is altijd “vanop afstand”, telefonisch of met video-bellen. De duurtijd is ongeveer 45 minuten.

dieptesessie

Een dieptesessie met één of twee ouders kan doorgaan in mijn praktijk in Kortenberg. Soms zal ik ook voorstellen om te gaan wandelen in de buurt (al naargelang het thema waarvoor je komt). Wanneer je kiest voor begeleiding van je kind (met een ouder erbij) of samen met je kind, dan gaat de dieptesessie meestal door in een (binnen-) speeltuin. Je bent de hele tijd aanwezig bij je kind. Een dieptesessie duurt max 2 u.

online platform

Het platform is een beveiligde omgeving waar we naar mekaar berichten kunnen sturen, al dan niet met bijlagen. Je leest en schrijft volledig op je eigen tempo.

Het platform is ideaal voor wanneer je graag schrijft, wanneer tijd vrijmaken moeilijk is, wanneer je heel erg moe bent, … . Het platform is ook erg handig in combinatie met een sessie of een dieptesessie, zodat we samen op het platform je (diepte-) sessie kunnen voorbereiden en opvolgen.

Tarieven

online sessie (45 min)

90

voor 1 online sessieTarief tot 1 maart 2019

dieptesessie (2u)

170

voor 1 dieptesessieTarief tot 1 maart 2019

online platform

147

voor 1 maandTarief tot 1 maart 2019

Leden van de community krijgen 10 % korting.

(Online) begeleiding in groep: de community

Wanneer je bewust wil opvoeden zonder straffen en zonder beloningssystemen, is het gewoon heel fijn om iemand naast je te hebben die je inspireert, motiveert en ondersteunt. Iemand die oprecht geïnteresseerd is en respectvol met je meedenkt. Dit in een groepje gelijkgestemde zielen. Dat is de community.

Samen met andere mama’s ga je gericht aan de slag om te groeien in het natuurlijk ouderschap en in het mama zijn. Niet omdat dat beter zou zijn, maar omdat je belang hecht aan je persoonlijke ontwikkeling en de invloed daarvan op je kind. Omdat je je kind toewenst dat hij of zij gewoon kind kan zijn. Omdat je wil bijleren over opvoeden zonder straffen en zonder beloningssystemen. Omdat je meer wil halen uit het leven met je kind, meer geluk, meer rust, meer genieten! De community, dat is je eigen weg vinden in het ouderschap, theorie én praktijk. Opnieuw of nog krachtiger je gevoel kunnen en durven volgen.

De community is vier keer per jaar open om in te stappen. Blijf op de hoogte van de instapmomenten door je aan te melden voor e-mails met het inschrijfformulier.

Ander aanbod

In de webshop staan er geregeld filmpjes te koop.

Ik geef ook workshops op maat en lezingen over allerhande onderwerpen die te maken hebben met natuurlijk opvoeden en mama zijn. Graag sta ik ook andere coaches bij voor intervisie of supervisie.

Altijd welkom voor meer info op hallo@opvoedenopmaat.com

Locatie

Opgelet: opvoeden op maat bevindt zich op nummer 98B (met de grijze garagepoort). Dit is twee huizen verder dan nr 98. Je mag parkeren op de oprit.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.