Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Op deze pagina…

Kan je een gratis kennismaking, sessie of dieptesessie inplannen in de online agenda.

Een gratis kennismaking is steeds “vanop afstand”, telefonisch of met video-bellen. Mail me gerust je voorkeur door (hallo@opvoedenopmaat.com) meteen na het boeken van je gratis kennismaking.

Draag voor een online sessie of dieptesessie altijd comfortabele, soepel zittende kledij waar je je goed in voelt.

Tot gauw!

Begeleiding op maat (1 op 1)

sessie

Soms wil je gewoon even één op één van gedachten wisselen. Misschien heb je een heel erg dringend probleem of is het gewoon iets dat aansleept en waar je mee aan de slag wil.

Een sessie is altijd “vanop afstand”, telefonisch of met video-bellen. De duurtijd is ongeveer 45 minuten.

dieptesessie

Een dieptesessie met één of twee ouders kan doorgaan in mijn praktijk in Kortenberg. Soms zal ik ook voorstellen om te gaan wandelen in de buurt (al naargelang het thema waarvoor je komt). Wanneer je kiest voor begeleiding van je kind (met een ouder erbij) of samen met je kind, dan gaat de dieptesessie meestal door in een (binnen-) speeltuin. Je bent de hele tijd aanwezig bij je kind. Een dieptesessie duurt max 2 u.

online platform

Het platform is een beveiligde omgeving waar we naar mekaar berichten kunnen sturen, al dan niet met bijlagen. Je leest en schrijft volledig op je eigen tempo.

Het platform is ideaal voor wanneer je graag schrijft, wanneer tijd vrijmaken moeilijk is, wanneer je heel erg moe bent, … . Het platform is ook erg handig in combinatie met een sessie of een dieptesessie, zodat we samen op het platform je (diepte-) sessie kunnen voorbereiden en opvolgen.

(Online) begeleiding in groep: de community

Wanneer je bewust wil opvoeden zonder straffen en zonder beloningssystemen, is het gewoon heel fijn om iemand naast je te hebben die je inspireert, motiveert en ondersteunt. Iemand die oprecht geïnteresseerd is en respectvol met je meedenkt. Dit in een groepje gelijkgestemde zielen.

Samen met andere ouders ga je gericht aan de slag om te groeien in het natuurlijk ouderschap. Niet omdat dat beter zou zijn, maar omdat je belang hecht aan je persoonlijke ontwikkeling en de invloed daarvan op je kind. Omdat je je kind toewenst dat hij of zij gewoon kind kan zijn. Omdat je wil bijleren over opvoeden zonder straffen en zonder beloningssystemen. Omdat je meer wil halen uit het leven met je kind, meer geluk, meer rust, meer genieten! Je leert je eigen weg vinden in het ouderschap, theorie én praktijk. Opnieuw of nog krachtiger je gevoel kunnen en durven volgen.

Er worden geregeld trajecten opgestart, voor meer informatie kan je een e-mail sturen naar hallo@opvoedenopmaat.com

Locatie

Opgelet: opvoeden op maat bevindt zich op nummer 98B (met de grijze garagepoort). Dit is twee huizen verder dan nr 98. Je mag parkeren op de oprit.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.