Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Met “ik” bedoel ik mezelf, Helga Peeters. Opvoeden op maat is een project van Helga Peeters. Waar “jij” staat, word cliënt of coachee bedoeld.

Algemene gegevens:

Helga Peeters

opvoeden op maat

Erpsestraat 98B

3070 Kortenberg

BE0680.936.733

hallo@opvoedenopmaat.com

helga@opvoedenopmaat.be

Bankrekeningnummer: BE28 9731 6047 5420

Coaching:

Gebruik altijd je gezond verstand. Coaching vraagt een zekere mentale draagkracht. Doe niets wat niet goed voelt. Raadpleeg bij twijfel altijd je arts. Coaching is geen vervangmiddel voor eender welke medische aandoening.

Onder coaching verstaan we:

  • individuele sessies
  • trajecten, gezinsjaartraining inbegrepen
  • workshops
  • online cursussen
  • toegang tot (online) groepen
  • alle berichten per sms, Messenger, what’s app, Facebook, …

Boeken van een sessie:

Je boekt een sessie binnen de vier weken na ontvangst van een intakeformulier. Boek dus tijdig je sessie!

Betalingsvoorwaarden:

Je betaalt altijd in één keer of in termijnen, zoals afgesproken schriftelijk, per e-mail, of conform de webpagina waarop je inschreef.

Het eventuele stopzetten van een coaching van jouw kant leidt niet tot het terugbetalen van de betaalde vergoedingen, noch tot het opschorten van de overeengekomen termijnbetalingen.

Online sessies worden van te voren betaald.

Een live sessie mag je cash betalen na afloop van de sessie of van te voren.

De vermelde prijzen zijn steeds inclusief alle kosten, tenzij expliciet anders vermeld.

Stopzetting van een coaching:

Helga Peeters behoudt zich het recht voor een coaching stop te zetten (inclusief de eventuele verwijdering uit (online) groepen). In dat geval zal een vergoeding worden terugbetaald die overeenkomt met de resterende duur van de coaching en de initiële kostprijs van de coaching zoals werd overeengekomen bij aanvang, EN passend bij de coaching die reeds werd ontvangen.

Herroepingsrecht:

Particulieren hebben bij een online aankoop recht op een bedenktermijn van van veertien dagen: dat is het zogenaamde herroepingsrecht. Die periode start vanaf de levering van het goed of het sluiten van een dienstverleningscontract. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op artikelen die op maat van de cliënt gemaakt werden.

Levenslange toegang:

Met “levenslang” wordt bedoeld de levensduur van het product.

Waar een dienst of product “levenslang” werd aangeboden, zal Helga Peeters hier ook naar streven om dit waar te maken, maar niet garanderen. Wanneer dit niet (meer) mogelijk is, zal Helga Peeters de betrokken cliënten een e-mail sturen (voor zover deze gegevens beschikbaar zijn) met verwittiging hiervan. De cliënt zal dan steeds de optie krijgen om het product te downloaden en zelf te bewaren, of een vervangproduct te nemen (in onderling overleg).

Copyright:

De wetgeving van copyright is van toepassing op deze website en op de coaching, inclusief alle tools en teksten die worden aangereikt, inclusief de cursussen in de online leeromgeving.

Klachten:

Wat ik niet weet, kan ik niet oplossen. Heb je een klacht of ben je ergens ontevreden over, laat het me dan zo snel mogelijk weten. Ik zal mij inzetten om een oplossing te vinden en ik verwacht van jou dezelfde inspanning.

Geschillen:

Geschillen worden geregeld via de rechtbanken in arrondissement Leuven.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.